Friday, June 11, 2010

#11 Spagetti puttanesca #2 Italian English

#11 Spagetti puttanesca  #2
Vittorio’s Kitchen “La Cucina di Vittorio”
Ricetta per 4
Ingredienti:
400 gr.spaghetti
500 gr. pomodori pelati
150 gr.olive nere
5 acciughe
3 spicchi d'aglio
1 cucchiaio di capperi
1 decilitro olio di oliva
1 cucchiaio di prezzemolo tritato
Preparazione:
  1. Preparate un soffritto con l'aglio tritato e toglietelo non appena sarà imbiondito
  2. Aggiungete i filetti di acciuga, i capperi, le olive nere snocciolate, ed i pomodori spezzettati e privi dei semi.
  3. Lessate gli spaghetti al dente e conditeli con il sugo. Cospargete con il prezzemolo tritato e servite.

English Version
Spagetti puttanesca 2
No Editd
  1. 14 oz spaghetti
    14 oz fresh tomatoes (drained can tomatoes OK) peeled, remove seed cut in pieces

  2. 6 oz pitted a chopped
  3. 5 anchovies wash gently to remove the salt
  4. 4 garlic gloves, chopped
  5. 1 spoon cappers, let them drain well
  6. ¼ cup olive oil
  7. 1 fool spoon chopped parsley

Directions: 
Poor oil and garlic in frying pan, when golden poor in the anchovies, cappers, black olive, tomatoes, let all cook for 15 minutes moor or less.

Cook spaghetti al dente, tossed with sauce and parsley, and serve




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